ERVARING - KWALITEIT - SERVICE (made in Belgium)

22 januari 2016 - Posted by admin

afbeelding van admin

ERVARING - KWALITEIT - SERVICE (made in Belgium)

Kwaliteit, dat is waar Buysse voor staat. Want geen gebreken, geen zorgen.
Maar Buysse kwaliteit, da's nog veel meer : hygiëne, veiligheid, betrouwbaarheid.

Wie kiest voor Buysse, investeert in zekerheid.

Onze maatschappij werd opgericht in 1960, sindsdien is de firma Buysse dé referentie op het gebied van vleesverwerkingmachines.
Als marktleider in België en distributeur van het Belgische merk Matton (één van de weinige Belgische fabrikanten van hakmolens) beschikken wij over een uitgebreid gamma machines; voor klanten met specifieke wensen produceren wij zelfs aangepaste toestellen in onze eigen ateliers.
Onze machines zijn stuk voor stuk topkwaliteit in inox. Test onze toestellen en oordeel zelf over het resultaat.

NV Buysse Food Machinery biedt via een modulair dienstenpakket haar klanten een waaier van mogelijkheden om haar doelstellingen inzake vleesverwerking te bereiken.

NV Buysse Food Machinery heeft een performant testingsysteem in huis en kan daardoor haar cliënt niet alleen een snelle werking van de aangeboden machines garanderen, maar ook zekerheid dat de toestellen voldoen aan de strengste veiligheid- en hygiënevoorschriften.

De activiteiten van NV Buysse Food Machinery concentreren zich op dienstverlening van en voor slagerijen die zich wensen te profileren als aanbieders van vleeswaren die voldoen aan de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Omdat performante machines hierbij noodzakelijk zijn, ziet de NV Buysse Food Machinery zich als een verlengstuk van slagerijen en vleesverwerkende bedrijven.

NV Buysse Food Machinery heeft een team dat kan bogen op een markt- en productervaring van meer dan 40 jaar. Dit aangevuld met een eigen ontwikkelingsdienst die permanent producten wenst te innoveren en nieuwe producten voor de markt te bouwen. De centrale ligging en een team bekwame techniekers verzekeren iedereen in zeer korte tijd van dienst te zijn.

Openingstijden: Toonzaal en burelen (Maandag tot vrijdag): 08u30 tot 12u00 en 13u00 tot 17u00 / Of op afspraak